Gyorshitel

Váltsa valóra vágyait!

A MKB-Euroleasing Gyorshitel (visszlízing) gyors és rugalmas változó kamatozású zártvégű pénzügyi lízing finanszírozási forma, mely szabad felhasználású, vagyis az ügyfél arra fordítja, amire csak szeretné, az összeg felhasználásával kapcsolatban nincs semmilyen megkötés. Az Euroleasing Gyorshitel egyetlen feltétele, hogy az igénylője rendelkezzen egy tehermentes személy-, vagy kishaszon-gépjárművel, mely az ügylet fedezetéül szolgál. Elérhető zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban, forint alapon.

Gyorshitel kalkulátor
 

Hozzon felelős döntést!

Akárcsak az autólízing esetében, úgy a Gyorshitelnél se árt, hogy mielőtt belevágunk, előbb alaposan átgondoljuk, mit vagyunk képesek hónapról hónapra vállalni, mi az, ami még befér az egyéb rendszeres kiadásaink mellé.

  • Ne vállaljuk túl magunkat! Csak annyit vegyünk fel, amennyire valóban szükségünk is van. Vagyis a felvett összeg a céljainknak éppúgy feleljen meg, mint a rendszeres havi törlesztés a pénztárcánknak.
  • Azt is át kell gondolni, hogy a fedezetül szolgáló autónkra kötünk-e cascót. Ha nem, akkor azzal is számolni kell, hogy anyagilag készen kell állunk arra az esetre, ha az autót bármilyen káresemény éri.
  • A Gyorshitel fedezetét jelentő autónak vannak fenntartási költségei: pl. biztosítások, súlyadó, szervizdíjak, üzemanyag. Ezeket szintén fizetni kell.
  • Azt se felejtsük el, hogy az év végén mindenki jobban kiköltekezik, így január-februárban kevesebb pénzünk marad.

Vagyis a végső döntést nagyon óvatosan, alapos mérlegelést követően szabad csak meghozni, vigyázva arra, hogy a Gyorshitel igénybevétele ne járjon anyagi helyzetünk romlásával.

További autóvásárlási tippekért töltse le ingyenes kiadványunkat:
Autóvásárlási navigátor

Autóvásárlási navigátor

Autóvásárlási navigátor

Minden, amit autóvásárlás előtt tudni érdemes, hogy a végén ne fizessen rá.

Ingyenes letöltés

Ingyenesen hívható számunk:

06 (80) 326-842

Minden jog fenntartva. 2019 © MKB-Euroleasing