MKB-Euroleasing

Számolhat velünk

Gyorshitel

Szabad felhasználású hitel és lízing tehermentes autóra.

Gyorshitel

Váltsa valóra vágyait!

A MKB-Euroleasing Gyorshitel gyors és rugalmas finanszírozási forma, mely szabad felhasználású, vagyis az ügyfél arra fordítja, amire csak szeretné, a hitelösszeg felhasználásával kapcsolatban nincs semmilyen megkötés. Az Euroleasing Gyorshitel egyetlen feltétele, hogy az igénylője rendelkezzen egy tehermentes személy-, vagy kishaszon-gépjárművel, mely a kölcsön fedezetéül szolgál. Elérhető hitel és zárt végű pénzügyi lízing konstrukcióban (előbbit kizárólag magánszemélyek számára nyújtjuk), forint vagy euró alapon.

Hozzon felelős hiteldöntést!

Akárcsak az autóhitel és autólízing esetében, úgy a Gyorshitelnél se árt, hogy mielőtt belevágunk, előbb alaposan átgondoljuk, mit vagyunk képesek hónapról hónapra vállalni, mi az, ami még befér az egyéb rendszeres kiadásaink mellé.

  • Ne vállaljuk túl magunkat! Csak annyit vegyünk fel, amennyire valóban szükségünk is van. Vagyis a felvett összeg a céljainknak éppúgy feleljen meg, mint a rendszeres havi törlesztés a pénztárcánknak.
  • Sarkalatos kérdés: euróhoz kötött vagy forint alapon vegyük fel gyorshitelünket? A devizás esetén előfordulhat, hogy a kedvezőtlen árfolyam-ingadozás miatt hónapról hónapra egyre többet kell majd fizetnünk.
  • Azt is át kell gondolni, hogy a fedezetül szolgáló autónkra kötünk-e cascót. Ha nem, akkor azzal is számolni kell, hogy anyagilag készen kell állunk arra az esetre, ha az autót bármilyen káresemény éri.
  • A Gyorshitel fedezetét jelentő autónak vannak fenntartási költségei: pl. biztosítások, súlyadó, szervizdíjak, üzemanyag. Ezeket szintén fizetni kell.
  • Azt se felejtsük el, hogy az év végén mindenki jobban kiköltekezik, így január-februárban kevesebb pénzünk marad.

Vagyis a végső döntést nagyon óvatosan, alapos mérlegelést követően szabad csak meghozni, vigyázva arra, hogy a Gyorshitel igénybevétele ne járjon anyagi helyzetünk romlásával.

Kérdése van?