MKB-Euroleasing

Számolhat velünk

Gyorshitel

Szabad felhasználású hitel és lízing tehermentes autóra.

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési alapelveink

Az Euroleasing Kft. tiszteletben tartja és védi mindazok adatait, akik az Interneten keresztül kapcsolatba kerültek/kerülnek az Euroleasing Kft.-vel.

Az Euroleasing Kft. az autostart.hu portál oldalain (autostart.hu, autohitel.hu, gyorshitel.hu,
autohitelcsere.hu, autovasarlo.hu) bizonyos esetekben információt kérhet felhasználóitól, mint például nevét, születési évét, e-mail címét, telefonszámát, irányítószámát.

Az internetes oldalainkon elérhető szolgáltatások egy része regisztrációhoz kötött.
A regisztráció feltétele, hogy az érdeklődő hozzájárulását adja, hogy az Euroleasing Kft. illetve megbízottja telefonon, illetve elektronikus levélben megkeresheti marketing célú ajánlataival a jövőben. Minden egyes alkalommal előre közöljük felhasználónkkal, hogy milyen adatokat kérünk és milyen célból. Az így birtokunkba jutott adatokat kizárólag az előre meghatározott célokra használjuk fel.

Amennyiben a felhasználó úgy döntene, nem engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatok alapján később kapcsolatba lépjen vele, úgy nem vesszük fel a kapcsolatot felhasználónkkal, ezzel a döntésével oldalainkon történt regisztrációját is töröljük, így a jövőben a regisztrációhoz kötött szolgáltatások használatára sem lesz jogosult.

Előfizetői- vagy közönségadatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra, és ezekben a statisztikákban sem foglalkozunk olyan jellegű témakörökkel, amelyek bármilyen módon túlmennének a közérdeklődésre számot tartó kérdések körén.
A látogatóról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat (mint a látogató IP-címe, domain neve, a látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram), ám ezen adatokat kizárólag analizálás szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információ nyomon követése céljából, ezeket az adatokat a látogató hozzájárulása nélkül harmadik félnek nem adjuk ki.

Az Euroleasing Kft. által üzemeltetett oldalak tartalmazhatnak linkeket más, nem általunk működtetett vagy üzemeltetett oldalakra is. Az Euroleasing Kft. semmiféle felelősséget nem vállal ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért. Az Euroleasing Kft. oldalain megjelenhetnek nem általunk üzemeltetett oldalakon elhelyezett használt autó hirdetések, az Euroleasing Kft. ezen autók állapotáért, az adatok valódiságáért semmilyen felelősséget nem vállal.

Az Euroleasing Kft. nem tudja és nem is kívánja feltérképezni, hogy mely, nem általa működtetett vagy üzemeltetett oldalakról mutatnak kapcsolatok az autostart.hu portál oldalaira. Az Euroleasing Kft. semmiféle felelősséget nem vállal ezen oldalak tartalmáért és eljárásmódjáért. Az Euroleasing Kft. magára nézve kötelező erővel ismeri el az adatkezelésről rendelkező következő törvényeket: a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során (Strasbourg 1981. január 28.).

Az Euroleasing Kft. autostart.hu portáloldalain elérhető „Euroleasing Ingyenes Autós Balesetbiztosítás” elnevezésű termék a Chartis Europe S.A. Magyarországi fióktelepének (továbbiakban: Chartis) biztosítási szolgáltatása. Azon látogató, aki az Euroleasing Kft. oldalain kiválasztja az ingyenes balesetbiztosítási szolgáltatást, elismeri, hogy elolvasta és elfogadja a Chartis biztosítási feltételeit és ez alapján igényli az Euroleasing Ingyenes Autós Balesetbiztosításra vonatkozó szerződéses ajánlatot. Hozzájárul egyúttal ahhoz, hogy a Chartis vagy megbízottja a jövőben biztosítási ajánlataival telefonon megkereshesse. Amennyiben nem kíván ajánlatokat kapni, hozzájárulását bármikor visszavonhatja a Chartis címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben, illetve telefonon a 061/801-0801-es számon.

Az Euroleasing Kft. kizárja felelősségét a Chartis és az oldal látogatója között létrejövő biztosítási szerződés, illetve az azt megelőző ajánlat, tájékoztató és egyéb biztosítási feltétel tartalmáért, teljesítéséért. Az Euroleasing Ingyenes Autós Balesetbiztosításra a szolgáltatást nyújtó Chartis biztosító szerződéses rendelkezései az irányadóak. Felhívjuk figyelmét arra, hogy az Euroleasing Ingyenes Autós Balesetbiztosítás szolgáltatás vonatkozásában kizárólag a biztosítási szolgáltatást nyújtó Chartis biztosítótársasággal szemben léphet fel. Az Euroleasing Kft. a Chartis tevékenységéért, teljesítéséért semmiféle felelősséget nem vállal.

 

Jogi nyilatkozat

Az Euroleasing Kft. weboldalainak tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Minden jogot fenntartunk. Az Euroleasing Kft. logó és az Euroleasing Kft. terméknevek az Euroleasing Kft. kereskedelmi védjegyei.

Az Euroleasing Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. Az Euroleasing Kft. azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra – Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Az Euroleasing Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg leírtak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon az Euroleasing Kft.-től független változtatás történik, ezért – ha a törvény másként nem rendelkezik – az Euroleasing Kft. semmilyen természetű garanciát nem vállal Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára vagy tartalmára vonatkozóan. Az Euroleasing Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse. Az Euroleasing Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A weboldalon megjelenő jogi természetű rendelkezések, díjtételek tájékoztató jellegűek. Ügyfeleinkkel fennálló jogviszony tényleges és pontos jogi tartalmát az ügyféllel kötött szerződés, továbbá a hatályos jogszabályok rendelkezései határozzák meg.

Amennyiben írásos anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mailben vagy weboldalainkon keresztül), Ön elismeri, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra, és elfogadja, hogy az Euroleasing Kft. azt – minden felelősség nélkül – közzéteheti, tartalmát (részben
vagy egészben) felhasználhatja. Ön ezzel vállalja azt is, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá harmadik fél igényérvényesítése esetén kártalanítja az Euroleasing Kft.

Kérdése van?